Prodej

Prodej luxusní vily 4+kk/T/G, 168 m2, na pozemku 262 m2, Praha 10 - Horní Měcholupy

168 m2 U Golfu, Praha 15 - Horní Měcholupy 23 900 000 Kč

O nemovitosti

Nabízíme k prodeji vilu 4+kk s podlahovou plochou 168 m2 a terasou, na pozemku o rozloze 262 m2. Nemovitost se nachází v uzavřené privátní Rezidenci Golf Hostivař v blízkosti golfového hřiště.

V přízemí domu se nachází prostorná předsíň s velkorysou chodbou a velkým množstvím úložných prostor. Součástí prvního patra je obývací pokoj s jídelním koutem a nadstandardně zařízenou kuchyní s přímým vstupem na zahradu, kde je příjemné posezeni v zahradě se vzrostlými tújemi. V prvním patře také naleznete samostatné toalety a praktickou úklidovou místnost. Druhé patro nabízí tři elegantně navržené ložnice, které poskytují dostatek prostoru pro vaše soukromí a odpočinek. Koupelny s toaletami jsou moderně vybaveny. Dalším benefitem je i prostorná šatna. Vytápění je zajištěno pomocí kondenzačního kotle Buderus, který zaručuje optimální tepelný komfort. Ve všech hliníkových oknech jsou umístěny externí rolety.

Součástí nemovitosti je také garáž pro jedno auto a dvě parkovací stání na pozemku před domem. Na pozemku je prostorné sezení, které nabízí příjemný relax v zahradě.

V blízkosti se nachází vybrané supermarkety a restaurace, včetně dvou populárních pivovarů H1 a H2. Mateřská škola, základní škola, tenisové kurty a plavecký bazén jsou v docházkové vzdálenosti, což je ideální také pro rodiny s dětmi. V rámci rezidenčního komplexu Golf Hostivař se nachází v blízkosti i oblíbené golfové hřiště, restaurace, cukrárna, potraviny a pizzerie.

Do centra Prahy cesta autem trvá pouhých 20 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo zakázky

N6583

Cena

23 900 000 Kč

Druh

Kategorie

Užitná plocha

168 m2

Všechny parametry