Tisková zpráva: MOLO Lipno Resort | Stavební práce úspěšně pokračují

I přes komplikovanou situaci zaviněnou aktuální epidemií koronaviru pokračují stavební práce na projektu MOLO Lipno Resort podle časového harmonogramu. V současné době je stavba již dobře patrná i z okolí – jsou dokončována podzemní patra, kde budou umístěna parkovací stání, sklepy a technologická zařízení domů a již brzy se dočkáme i fáze výstavby nadzemních pater. V rámci bezpečnosti jsou na staveništi dodržována přísná zdravotní a hygienická opatření tak, aby zdraví nikoho ze zúčastněných nebylo v žádném případě ohroženo. Současně se připravuje zahájení výstavby hotelové části a mola.

Generální dodavatel: STRABAG

Výstavbu rezidenční části komplexu převzal od začátku září 2019 generální dodavatel stavby, společnost STRABAG a.s. Nově můžete aktuální vývoj na stavbě můžete sledovat prostřednictvím webové kamery. https://www.mololipno.cz/cs/webkamera/

Aktuálně ze stavby

stavba-projektu

stavba-molo-lipno

projekt-zhora

zaklady-projektu

foto-ze-stavby

vystavba-projektu

Chci vědět víc!

Pokud Vás zajímá více informací o projektu nebo si chcete prohlédnout nabídku aktuálních volných bytů, navštivte stránku projektu MOLO Lipno Resort nebo oficiální web projektu, rádi Vám s výběrem pomůžeme!